Vedonlyönti moottoriurheilussa

sportspill.netTykkäätkö formuloista? Seuraatko rallin MM-sarjaa tai vaikkapa Moto GP:tä? Olipa mielenkiintonasi jokin edellä mainituista, huippusuosion saavuttaneista lajeista (joissa jopa suomalaiset kuskit ovat tehneet maatamme tunnetuksi), voi lisätä jännitystä kotistudiossasi hyvin yksinkertaisella keinolla. Mikä se on? No vedonlyönti tietysti!

Kuinka moottoriurheilun tuloksia sitten veikataan ja missä se onnistuu? Netti on pullollaan enemmän tai vähemmän tunnettuja vedonvälittäjiä ja vedonlyöntitoimistoja, joissa veikkaaminen onnistuu kätevästi omalta kotikoneeltasi. Tyypillisimmillään moottoriurheilussa on tapana veikata esimerkiksi kilpailun tai osakilpailun voittajaa tai koko MM-sarjan voittajaa. Lisäksi on mahdollista lyödä vetoa vaikkapa kilpailun kärkikolmikosta tai voittajakaksikosta. Erikoisuuksina voi löytyä veikkauksia muistakin sijoituksista tai useamman kuljettajan keskinäisestä järjestyksestä.

Nykyisin on myös mahdollista lyödä vetoa moottoriurheilulajien aika-ajojen tuloksista, sillä nekin televisioidaan ja lähetään kotikatsomoihin asti. Huolimatta siitä, että formula ykkösten MM-sarja on yksi suosituimmista kohteista moottoriurheilun vedonlyönnissä, ei sen saa antaa hämätä. Valikoimaa riittää myös rata-autoilusta monsterikisoihin ja krossipyöriin.

Mikäli et vielä ole päässyt, ehtinyt tai vain hoksannut lähteä veikkaamaan kilpa-autoilun tuloksia, mutta seuraat sitä säännöllisesti, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla. Riittää kun rekisteröidyt sopivan vedonlyöntitoimiston sivuille ja siirrät haluamasi summan rahaa pelitilillesi. Yleensä maksuväleinä hyväksytään luottokortit, verkkopankkimaksu sekä esimerksiksi Neteller.